21:46
[UNSZ]Clan KAPITAN
IMMUNITET
DONATOR
marzec 4, 2012
Dorwalismy to z kolegą kupilismy to na pół nie pierwszy motor razem odrestałrowujemy ostatni był Simson Avo .A to kupilismy przez przypadek od Starszego goscia ktory nie wiedzial co ma...przerobil go na "dzika"dla tych co nie znaja tematu motor ktory ma kierownicea zamiast siedzienia jest laweczka i paka. Bogu dziekowac ramy nie przerabial tylko to dopioł do ramy...uff orginalne czesci ktore zdemontowal zostawił.Ale silnik padł i wygaga konkretnej naprawy rozgladam sie po giełdach zlotach ale o klamoty cierzko a kazda przeróbka obnirza wartosc motoru jedyne co zachowalo sie w nienagannym stanie to płyta pancerna pod silnikiem...Kosz jest w tragicznym stanie...ale za to mocowanie do rkm jest moze w Cod go wykorzystam bede jezdzil i was kosił:)Roboty jest co niemiara przy nim....Strach sie bac ale damy rade...Jak mnie lekarze poskładaja najpierw.W ostatecznosci bed pisał do BMW o czesci bo jest taka mozliwosc...Jedna rzecz mnie zastanawia....Te motory miały wyprowadzenie napendu na kosz a ten go nie ma a nic nie bylo przerabiane bo kapy sa orgialne...Przejrzałem wszyskie fora przerylem internet i nie znalazlem odpowiedzi.zakładam ze wychodziły w dwoch wersjach tylko skad ten kosz? Ogladalismy go ze wszyskich stron myslelismy ze to moze od jakies ruskiej maszyny ale to orginał BMW.
Tak ze z róznych stron polski kochane Unszaki pochodzicie popytajcie moze gdzies w szopie ktos cos ma:)
21:10
Clan Founder
grudzień 13, 2011
Wpisałem przed chwilą w google "BMW Sahara" żeby zobaczyć co to za cacko i okazało się, że to motorek. A ja myślałem, że mowa tu o jakiejś bryce. Więc nawet gdybym poszedł do mnie do stodoły przetrzepać słomę na której szkopy odpoczywali i wpierniczali "śląską" to pewnie pewnego dnia dostał byś w paczce pocisk z II wojny światowej zamiast tłumika - innymi słowy... ja nie pomogę.
21:37
[UNSZ]Clan WETERAN
DONATOR
DONATOR
październik 14, 2012
Najwięcej użytkowników online: 180
Obecnie online:
180 Gość(i)
Obecnie przeglądają tę stronę:
1 Gość(i)
Statystyki użytkowników:
Posty gości: 14
Użytkownicy: 850
Moderatorzy: 0
Administratorzy: 2
Statystyki forum:
Grupy: 7
Fora: 35
Tematy:1122
Najnowsi użytkownicy:
KeithOntot, LorenAbero, Snezhaawalp, FURIA, Swyniu, SamochodyNut, Ralphineld, ProsterCar, AntonioDrync, afupazovobilAdministratorzy: unsznuptryk: 748, zakapior: 331