Forum

Zarejestruj się
guest

sp_LogInOut Zaloguj sp_Registration Zarejestruj

Zarejestruj | Zapomniałeś hasła?
Szukanie zaawansowane

— Zakres szukania —

— Match —

— Opcje Forum —

Minimalna ilość znaków wyszukiwania to 3. Maksymalna to 84

sp_Feed Kanał RSS Tematu sp_TopicIcon
BMW Sahara
Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 Topic Rating: 0 (0 votes) 
czerwiec 1, 2013
20:35
Member
Liczba Postów: 44
Data Rejestracji:
kwiecień 12, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Witam szukam orginalnych czesci do BMW Sahara rocznik 1942 gdyby wam sie cos obilo o uszy prosze o info Pozdrawiam Gacek

czerwiec 1, 2013
21:46
Lubuskie

[UNSZ]Clan KAPITAN

IMMUNITET

DONATOR
UNSZ Clan Member
Liczba Postów: 665
Data Rejestracji:
marzec 4, 2012

Trochę skasztanie temat, składasz takie cudeńko?? gdzie to wyrwałeś?? czy to ktoś ze znajomych??

czerwiec 2, 2013
09:29
Member
Liczba Postów: 44
Data Rejestracji:
kwiecień 12, 2012

Dorwalismy to z kolegą kupilismy to na pół nie pierwszy motor razem odrestałrowujemy ostatni był Simson Avo .A to kupilismy przez przypadek od Starszego goscia ktory nie wiedzial co ma...przerobil go na "dzika"dla tych co nie znaja tematu motor ktory ma kierownicea zamiast siedzienia jest laweczka i paka. Bogu dziekowac ramy nie przerabial tylko to dopioł do ramy...uff orginalne czesci ktore zdemontowal zostawił.Ale silnik padł i wygaga konkretnej naprawy rozgladam sie po giełdach zlotach ale o klamoty cierzko a kazda przeróbka obnirza wartosc motoru jedyne co zachowalo sie w nienagannym stanie to płyta pancerna pod silnikiem...Kosz jest w tragicznym stanie...ale za to mocowanie do rkm jest moze w Cod go wykorzystam bede jezdzil i was kosił:)Roboty jest co niemiara przy nim....Strach sie bac ale damy rade...Jak mnie lekarze poskładaja najpierw.W ostatecznosci bed pisał do BMW o czesci bo jest taka mozliwosc...Jedna rzecz mnie zastanawia....Te motory miały wyprowadzenie napendu na kosz a ten go nie ma a nic nie bylo przerabiane bo kapy sa orgialne...Przejrzałem wszyskie fora przerylem internet i nie znalazlem odpowiedzi.zakładam ze wychodziły w dwoch wersjach tylko skad ten kosz? Ogladalismy go ze wszyskich stron myslelismy ze to moze od jakies ruskiej maszyny ale to orginał BMW.

Tak ze z róznych stron polski kochane Unszaki pochodzicie popytajcie moze gdzies w szopie ktos cos ma:)

czerwiec 4, 2013
21:10
Loslau

Clan Founder
Liczba Postów: 748
Data Rejestracji:
grudzień 13, 2011

Wpisałem przed chwilą w google "BMW Sahara" żeby zobaczyć co to za cacko i okazało się, że  to motorek. A ja myślałem, że mowa tu o jakiejś bryce. Więc nawet gdybym poszedł do mnie do stodoły przetrzepać słomę na której szkopy odpoczywali i wpierniczali "śląską" to pewnie pewnego dnia dostał byś w paczce pocisk z II wojny światowej zamiast tłumika cool - innymi słowy... ja nie pomogę.

czerwiec 4, 2013
21:37
Będzin

[UNSZ]Clan WETERAN

DONATOR
UNSZ Clan Member

DONATOR
Liczba Postów: 470
Data Rejestracji:
październik 14, 2012

Motorek i to nie byle jaki :) życzę powodzenia w odrestaurowaniu.

My location on TeamSpeak

czerwiec 4, 2013
22:04

[UNSZ]Clan WETERAN

IMMUNITET
UNSZ Clan Member
Liczba Postów: 122
Data Rejestracji:
lipiec 9, 2012

Gacek popytam koleśj morze coś wykukamy dam znać 

Strefa czasowa forum: Europe/Warsaw

Najwięcej użytkowników online: 180

Obecnie online:
180 Gość(i)

Obecnie przeglądają tę stronę:
1 Gość(i)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Najaktywniejsi na forum:

zBYcH: 665

swiety: 620

Czeremis: 603

IPSPROVID: 544

Lothlorien: 516

Zippo: 470

Statystyki użytkowników:

Posty gości: 14

Użytkownicy: 850

Moderatorzy: 0

Administratorzy: 2

Statystyki forum:

Grupy: 7

Fora: 35

Tematy:1122

DORZUĆ ZYLA :D

PLN0Otrzymano75Cel

Wybierz kwotę dotacji:
Aby zobaczyć siebie w statystykach, trzeba podczas gry, wpisać na czacie !register.
LISTA KOMEND
Lista komend dostępnych do wpisania w czacie podczas gry.
SŁAWNI LUDZIE
Publiczna lista banów.
Znajdziesz nas na:
Ankieta

Ile masz lat?

View Results

Premium WordPress Themes by MOJO-Themes