22:44
[UNSZ]Clan WETERAN
IMMUNITET
DONATOR
DONATOR
kwiecień 13, 2012
Cześć Marcin.... jeżeli spełniasz warunki przedstawione w ankiecie,to teraz pozostaje Ci już tylko grać,grać ,grać, po prostu istnieć na UNSZ i dać się poznać z jak najlepszej strony (zachowanie,kultura ,pomoc adminom w wykrywaniu łamania zasad itd).Tylko od Ciebie samego zależy czy dostaniesz szansę na przystąpienie do okresu próby,ale o tym przekonasz się dopiero za jakiś czas więc nie zmarnuj go.
pozdro.
19:44
[UNSZ]Clan WETERAN
DONATOR
DONATOR
grudzień 2, 2012
Cześć Marcinie !
Ja co prawda ostatnio rzadziej zaglądam na serwer, ale jak będę, to pewnie będę Cię wyczekiwał (żeby sprzedać Ci Czeremisową kulkę ).
Napisz może ile masz lat, jakie są Twoje zainteresowania, może skąd jesteś - choć to ostatnie nie jest tak bardzo istotne.
I na koniec zachęcam do jak najczęstszego grania z nami. Z Twej wypowiedzi zrozumiałem, że grywasz również na innych serwerach, gdzie porozumiewanie się nie jest problemem:
- zapraszam zatem również na Team Speak - nasz komunikator klanowy (62.67.42.152:9129).
This is a military operation. Nothing ever goes according to plan !
21:03
Clan Founder
grudzień 13, 2011
Hej
Przed chwilą sprawdziłem twoje poczynana na naszym serwerze.
Odwiedziłeś nas raptem 5 razy, to troszkę za mało - ale pochwała za przestrzeganie zasad, bo nie widzę żebyś dostał jakieś ostrzeżenie.
Bywaj więcej u nas, daj się lepiej poznać i stań się bardziej zauważalny, a na pewno się odezwiemy.
22:20
[UNSZ]Clan KAPITAN
IMMUNITET
DONATOR
DONATOR
maj 19, 2013
Marcin8825 - 5 razy w przeciągu 2 tygodni, to za mało, jak na "początek", może jeszcze napisz "coś" więcej o sobie. Tak jak unsznuptryk napisał : "zauważalny" czyli zapamiętany, a jako że wyrażasz chęć wstąpienia do UNSZ, to powinieneś przeanalizować zdanie, które na początku napisałeś : "Chce dołączyć do klanu UNSZ, żeby grać.."
Najwięcej użytkowników online: 299
Obecnie online:
299 Gość(i)
Obecnie przeglądają tę stronę:
1 Gość(i)
Statystyki użytkowników:
Posty gości: 14
Użytkownicy: 850
Moderatorzy: 0
Administratorzy: 2
Statystyki forum:
Grupy: 7
Fora: 35
Tematy:1122
Najnowsi użytkownicy:
KeithOntot, LorenAbero, Snezhaawalp, FURIA, Swyniu, SamochodyNut, Ralphineld, ProsterCar, AntonioDrync, afupazovobilAdministratorzy: unsznuptryk: 748, zakapior: 331