07:06
[UNSZ]Clan WETERAN
IMMUNITET
DONATOR
DONATOR
kwiecień 13, 2012
Witaj. Cieszę się ,że nasz serwer Ci odpowiada do tego stopnia żeby złożyć podanie.
Ja osobiście widziałem Cię wczoraj na serwerze pierwszy raz,co z całą pewnością oznacza,że nie masz przegrane na UNSZ minimalnej liczby godzin ( 50h) .. Polecam odwiedzić zakładkę "chcę dołączyć do UNSZ" o ile jeszcze tego nie zrobiłeś i zapoznaj się proszę z innymi kryteriami jakie musisz spełniać ,żeby móc się ubiegać o administrację :)
Generalnie rzec ujmując...graj ile wlezie,daj się poznać z dobrej strony a Twoje podanie nie przejdzie bez echa...
Czuj się obserwowany .
pzdr.
swiety - Następujący użytkownicy podziękowali za ten użyteczny post:
sumak112200218:51
sierpień 26, 2016
swiety powiedział
Witaj. Cieszę się ,że nasz serwer Ci odpowiada do tego stopnia żeby złożyć podanie.Ja osobiście widziałem Cię wczoraj na serwerze pierwszy raz,co z całą pewnością oznacza,że nie masz przegrane na UNSZ minimalnej liczby godzin ( 50h) .. Polecam odwiedzić zakładkę "chcę dołączyć do UNSZ" o ile jeszcze tego nie zrobiłeś i zapoznaj się proszę z innymi kryteriami jakie musisz spełniać ,żeby móc się ubiegać o administrację :)
Generalnie rzec ujmując...graj ile wlezie,daj się poznać z dobrej strony a Twoje podanie nie przejdzie bez echa...
Czuj się obserwowany .
pzdr.
Postaram się spędzać jak najdłużej czasu na tym serwerze. Obiecuję.
Serdeczne pozdrowienia od sumaka :)
00:12
[UNSZ]Clan WETERAN
IMMUNITET
DONATOR
DONATOR
listopad 28, 2012
Przygladam sie Twojemu nickowi ... coz ten kod liczbowy moze oznaczac ...
... witamy na forum i serwerze . Czy mnas wiecej tym lepiej , mam nadzieje ze bedziesz odpowiednio cierpliwy aby przejsc "naturalna" selekcje i zostac czlonkiem UNSZ . Mam nadzieje ze to tylko kwestia czasu .
Pozdrowionka .
SvavOne - Następujący użytkownicy podziękowali za ten użyteczny post:
sumak1122002http://www.speedtest.net/my-result/d/2a502013-eb9d-49b4-9531-76594785e0a5
Najwięcej użytkowników online: 164
Obecnie online:
132 Gość(i)
Obecnie przeglądają tę stronę:
1 Gość(i)
Statystyki użytkowników:
Posty gości: 14
Użytkownicy: 850
Moderatorzy: 0
Administratorzy: 2
Statystyki forum:
Grupy: 7
Fora: 35
Tematy:1122
Najnowsi użytkownicy:
KeithOntot, LorenAbero, Snezhaawalp, FURIA, Swyniu, SamochodyNut, Ralphineld, ProsterCar, AntonioDrync, afupazovobilAdministratorzy: unsznuptryk: 748, zakapior: 331